Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
BeConcept
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparatura salon infrumusetare Supersonic
5500 lei
Brand
Supersonic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Unitate spalare  Supersonic - echipamente complet pentru centrul de infrumusetare: coafura, cosmetica, manichiura, pedichiura.

Bkoncept - cei peste 20 ani experienta pe piata din Romania la cel mai inalt nivel, ne-au ajutat sa intelegem mai bine nevoile si necesitatile clientilor nostri - astfel am creeat astfel un portofoliu de produse unanim apreciat de partenerii si potentialii nostri parteneri.

BEAUTE CONCEPT este singurul distribuitor de pe piata romaneasca care ofera servicii complete de dotare-design-administrarea afacerii pentru centrele de infrumusetare.

Prin intermediul Academiei rbacademy.ro, membra a grupului BEAUTE CONCEPT oferim servicii complete: pregatire - calificare si specializare personal, consultanta pentru demararea si administrarea unui Centru de infrumusetare, profitabilizarea centrului.

Suntem o Companie dinamica, care incearca permanent sa aduca noutati si inovatii serviciilor si produselor  oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.

Contactandu-ne o sa va putem oferii suficiente informatii pentru a va ajuta la o alegere corecta a mobilierului, aparaturii si produselor care se potrivesc cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

BEAUTE CONCEPT - traditie - experienta - profesionalism - seriozitate - promptitudine.

BEAUTE CONCEPT - YOUR PARTNER FOR SUCCESS!
Din Gura in Gura